fotodag

 
 

 
 
 

Våran fina ängel<3

Som snart har varit i himlen i ett halvår<3


/m














fucka ur

Fick nyss reda på att vi ska få gå på risbergska i 3an, sista året. fyfan. är så himla trött och besviken och ledsen över det här, har ingen kraft över till nånting annat nu.
Bea och My är här nu, när dem gått så ska jag gå och lägga mig och sova. Ska upp tidigare i morgon för att gå på info samtal i skolan. Vissa klasser som går på Risbergska kommer också att förflyttas, till virginska. Så kan tänka mig att det är inte så himla kul för dem också.
Det värsta med det här är ju att Risbergska och Karolinska HATAR varandra, eller ja snarare risbergska som hatar  oss. Tycker det är så sjukt jävla töntigt, de sitter och gör låtar om karro, var på konsert där idag och när vi kom ut så spelade dom fuck karolinska, en smaklös tolkning av nån låt som dem brukar göra. ååh patetiskt.
 
mina känslor är väl rätt blandade just nu, hejdå / hannah

let your dreams lead your way

 
 
 
Har extremt mycket i skolan nu, så min tid går åt till att plugga plugga plugga...
Den här veckan har gått ganska segt men börjar snabba på. Idag var jag hos Enis och Leyla och fikade och kolla hur dem bor, det var jätte mysigt. I morgon är det skola igen, ska iväg på nån konsert och sen vanliga lektioner.
Sen ska jag fortsätta plugga, det ska vara inlämnat på fredag. :( Nu ska jag sova! Natti / hannah
 

RSS 2.0