bilder från olika saker.

 
 

dagen

Fick som tur var första lektionen idag och var ledig från den andra, men åkte hem till hannah och kollade berlinmurens fall i två timmar, dokumentärfilm.. hatar historian ibland! men det var riktigt intressant och kolla på faktiskt! nöjd med det ämne jag valt!

Efter det snackade jag och hannah lite skit och käkade godis haha..
Är förkyld igen så kan inte gå ut till rosie, så hon får vila tills söndag då vi drar ner till göteborg horseshow imorgon med klubben!
Så kanske inte så bra bloggning från min del!

/m


 

how could i want more?

Ligger och pluggar historia, har en vetenskaplig analys om Rwanda som ska in snart. Fattar ingenting, har aldrig skrivit en sån här uppsats. Har knappt fått nån hjälp heller, så ska snart gå och sätta mig lite med mamma och så ska jag fortsätta plugga i helgen så mycket som går, ligger och kollar hotel rwanda samtidigt som jag skriver och försöker få mer inspiration därifrån.. kan väl inte påstå att det går sådär jätte bra menmen.
När jag är klar med det här så ska jag gå och lägga mig och sova, är skapligt trött..
Bloggar mer när jag känner att jag får tid! / hannah
 
 
bild från nyår.
 

bilden säger det mesta...

 
 
 
 

Gjort fransar!

Gjorde fransar på både mig och lisa idag!
Vart riktigt bra tycker jag!

/m





mitt lov hittlis



/m

tävlingåret 2014

tävlingarna har redan dragit igång och ragge har vunnit sina starter, queen är under igngsättning och ska börja tävla senare.
Ragge och lisa vart även uppringda utav hamre som ville ha med dom i sitt elitlag så lisa och ragge kommer köra elit iår, vilket lisa och nille gjorde förra året så det blir riktigt roligt!

kommer fortfarande uppdatera tävlingresultat och filmer och sånt här i bloggen!

/m

 

i would trade my heart for happiness

Här är några bilder från mina dagar i stockholm med mina brudar.
 
 
 
och sen det sjukaste eller ja mest oväntade.. och bästa som hände på resan var att vi träffade Samir från paradise hotel, gud vad snygg han var.. kan fortfarande inte släppa det haha..
 
 
 
Ikväll så har jag tagit det lugnt och kommer att fortsätta med det ett tag till, skulle egentligen ha velat dragit till gymnasiefesten på Noise, där jeppe, fröidh, paow och linnea är ikväll.. ååh sug. blir så avundsjuk när alla mina vänner tar en massa bilder med dom:( haha! vi hörs! puss / hannah

Ragge dubbelvinst!

Kungen slog till med två vinster i prets första starter, LB/LA!

/m




dagen!

Har haft nationellt i matte idag, gick väl som det brukar, inte bra alltså. så får väl se hur de blir med de där hehehe.. Efter skolan hängde my med hem till mig! När hon stack så drog jag till träningen, körde combat! Känns jätte skönt att komma igång igen, men har jätte ont i kroppen haha. Men det är det värt!
Så nu ska jag snart sova, ha det bra! / hannah
 
 

rosie <3

 

dagen

vakna upp med hannah brevid mig haha , hon sov här igår!
skolan gick snabbt och efter skolan gick jag hem till hannah , sen tog jag bussen till viktor sen skjussa han hem mig till hallsberg, <3

hörs sen!

/m

 

skolan

Sitter i skolan just nu och väntar och lyssnar in låten jag ska ha min sånglektion!
Dagen har gått väldigt snabbt, men just nu så vill jag bara hem och ta det lugnt, har mycket med inlämningar och redovisningar som ska fixas också! Ska kanske träna spinning idag med mamma och sen så ska jag till pappa och hälsa på! / hannah 
 
 

some pictures from last week

i
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagen

har idag varit sådär, hade matte som första lektion och den är som vanligt lite seg. Somnade runt 3 inatt så det vart inte mycket sömn, vilket verkligen känns av nu. Vi började igen kl 2 så vi gick hem till bea, och så kom alla bruds dit och så umgicks vi lite och kollade kalle och chokladfabriken, vi köpte med lite mat dit också. 
men min mat stannade inte kvar så länge, fick springa iväg och spy.. :( vet inte om det var något fel på maten eller så, så fick ta det ganska lugnt efter det!
hade bara svenska kvar och entrepenörskap då vi höll tal, det gick helt okej! blir alltid så nervös när man ska hålla redovisningar!! efter skolan åkte jag med till hallsberg, vi har varit ute och gått med rosie! så himla söt.. nu ska jag snart duscha och sen så ska vi kolla tv en stund och sen sova! / hannah
 
 
 

jag har världens finaste vänner

 
en bild ifrån halloween förra året
är så sjukt glad att jag har dessa tjejor vid min sida. älskar dom verkligen så sjukt mycket, det här är en vänskap jag aldrig någonsin vill förlora. ♡ / hannah
 
 

tillsalu

 

karrofesten

karrofesten var i torsdags, har varit sjuk ett bra tag men drog mig dit endå!
riktigt rolig kväll men lite för lite sömn innan skolan haha ...

Igår var jag och pappa och hämtade rosi, snackade skype med viktor och hannah hela kvällen vilket var skönt att bara va hemma och prata lite.
Idag var vi på hööks pch köpte lite körsaker till rosi, sen gick jag ut och gick med henne i skogen en stund, så mysig liten ponny det där<3

i veckan har jag  massa inplanerat och taggar inför lovet haha!
vi hörs!

/m


satte i nya bruna slingor oxå!
 

weheartit.com



/m

Hazelrose<3

Blivit hästägare , fick hem min lilla tjej igår<3

En riktig charmör;)

/my










We're all crazy, some of us just hide it better than others

Nu ligger jag i sängen och ska kolla scooby doo haha, barndomsminnen! Älskar dem filmerna. Hade iallafall en jätte mysig kväll, åt en massa gott och härligt sällskap hade jag också, drog hem runt tio-halv 11, tog en promenad hem. Kände att jag behövde smälta maten lite och det är så grymt skönt med regn, har verkligen saknat det!! I morgon ska jag försöka sova ut och slappa hela dagen, ska kanske till min pappa och äta där och umgås lite med han. :) nu ska jag fortsätta kolla film, ha det så bra!! / hannah
 
 
hahahahhahaha
 

i cant remember to forget you

Eftersom mina föräldrar jobbar så mycket så har jag inte så mycket tid att umgås med dom på fritiden! Men idag var min låtsas pappa ledig! Så vi har åkt ut och kollat runt lite i affärer och sen varit och fikat på marieberg! Det var super mysigt! Ikväll ska vi ut och äta! Så vi ska dra om ungefär en timme :) Missar melodifestivalen, men tyckte inte att det var nåt speciellt sist, tyckte programledarna var rätt tråkiga.. Men det går ju alltid att se repris om man blir sugen! När vi kommer hem ska vi se gay galan eller någon bra film! Hoppas ni alla har en bra kväll!
/ Hannah
 
 
 
 

Nu kommer ännu ett inlägg om.....

Paradise hotel, chocker, ellerhur? Är bara så grymt irriterad. Jävla äckel. En söndergulblonderad pottfrilla är allt jag tänker när jag ser han. Usch, det jag blir mest irriterad över är att det finns sådana äckligt falska människor. Är det seriöst ett sånt här samhälle jag lever i? Tyvärr. Är det ett sånt här samhälle mina barn ska växa upp i? Nej tack. Ja men det här är ju bara äckligt på riktigt.
Visst känner inte han och ingen av dem och borde kanske inte reagera, men det är jag ju som tur inte ensam om. Tycker bara det är hemskt att man kan vara så självgod och så fi**ig. Detta har inte bara med parceremonin och göra, men rent allmänt. Bete sig som ett svin och sedan gå runt och klanka på att andra är falska när det är han själv som är blind och kan inte se sina egna fel.
Undrar vad han ska göra för pengarna? Kanske ta sånglektioner och söka till idol igen? :)
 
 
Det som jag tycker är knäppt är hur för mesta delen killar komenterar : Du är king! Bra jobbat.
 
Vad är bra egentligen? Att han uppmanar killar till att hur man ska vara ett svin och bara bry sig om sig själv och ingen annan. Att man ska hålla uppe en fasad och leka ängel och sen när det väl gäller bara släppa den fasaden och bli något slags svin.
Hoppas han får sina 15 minutes of fame, om en vecka kommer ingen att bry sig, det enda som kommer finnas kvar är dina dåliga handlingar. Stackars han när han får barn, att dem ska behöva se sånt. USCH
nu ska jag sova! nattinatti / hannah
 

just how i feel

 
stämmer väl in på hur jag känner och mår just nu, anyways, nu ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig 
vi hörs! / hannah
 

Dagen

Dagen idag har varit seg och jobbig, försov mig även i morse, efter skolan drog mamma och jag ut till marieberg och handlade lite, skönt att få lite ensam tid med henne ibland.
 
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om så jag skriver av mig lite om ph:
 
Förövrigt så har jag kollat ph och spekulerar lite runt dagens drama.. tycker att allting går överstyr helt enkelt.
Orkar knappt kolla längre, finns så självälskande pinsamma personer. Typ jeppe, Emelie*
Visst, är man instängd i ett hotell med olika folk, ibland kommer det nya osv,
och tvistar som kastas in lite hur som helst för att röra om i grytan, klart som fasiken att det blir bråk, men i dagens avsnitt var det överdrivet.
Dom satt vid pandoras ask och då var det alla deltagare som åkt ut tillbaka, alltså deras tur att grilla dem som återstår.
Och då var verkligen Emelie på hugget, och tycker det är så pinsamt när någon ska sitta och försöka bevisa något som den inte har något som helst bevis på. Tror faktiskt att en människa vet bättre själv än vad någon runt omkring den gör.
Och sen det här är en tjej kan gå runt och kasta ur sig precis vad som helst, skrika och säga fula ord, trycka ner nån. Och sen när den som får all skit väl säger ifrån och säger något elakt, då jävlar tar det hus i helvetet.
Tycker det är så korkat, hur tänker hon där egentligen? Om någon skulle trycka ner mig skulle jag säga ifrån, men då har ju inte personen som jag säger åt någon rätt att bli sur för att jag kan stå upp för mig själv & för att jag också kan säga vad jag tycker? Börjar man något och är otrevlig så kan man ju inte förvänta sig något annat än att man kommer bli behandlad så tillbaka. Har ingenting emot henne annars, tycker hon är en helskön människa men det där var att gå ett steg för långt.
Och jeppe tänker jag knappt gå in på, fyyy vilken pinsam människa. Sånna kommer inte komma långt i livet.
Har kollat runt lite på instagram och studio paradise och jag förstår inte hur vissa kan stå upp för någon sån, som man dessutom inte känner. Såg att det var någon random kille som hade skrivit: Jävlar er om ni rör honom, ni ska bara se vad som händer då. Vad ska hända? Du känner inte ens den här personen. Och du ska verkligen inte lägga dig i för att du vet ju inte hur saker och ting börjat och kan därför inte ta del av något du inte har ett piss med att göra. Iallafall, han går runt om och pratar om hur falska alla är och blabla, skapar bråk osv när det är han själv som är falsk. Han tror verkligen det bästa om sig själv och att han är bäst i världen. Hade jag vart Aina hade jag hellre gått ut spelet än att stå med någon som honom, men det är bara min åsikt. Alla kan inte tycka likadant!
 
Har ni någon favorit? :)
 
 
Ha det bra! / hannah

vila i frid

Åhh tycker det är så hemskt när nåt sånt här händer. Han vart bara 46 år gammal, det är ju ingenting..
Det är inte säkert varför han dog, men dem tror att det rör sig om en överdos.
Han va en av mina favorit skådisar & kommer alltid att vara! Vila i frid
 
I think you should be serious about what you do because this is it. This is the only life you've got.
-Philip Seymour Hoffman
 
 
/Hannah

hold me close.

Sitter hemma i sängen just nu och tar det lugnt, har bäddat ner mig och tänt lite ljus. Ska snart slå på någon bra film och sen sova. Har varit sjuk hela veckan och mår verkligen inte bättre nu, så jag hoppas att det släpper och att jag blir frisk. I veckan har det annars varit öppet hus & nattinnebandy, det var heelt okej, våran klass kom till semifinal! Så det var ju kul. Sov hos my igår också, och tog ett tåg hem vid halv 7, då mamma mötte upp mig så handlade vi mat och lite sånt. Fixade lite mys och kollade melodifestivalen och sen gone baby gone!
/hannah
 
 

RSS 2.0