Knytte's Niljljus 2013

Nille startade upp året med en vinst i LB , vinsterna och placeringarna fortsatte att ösa in och han var oftast placerad i alla hans starter, sen började eliten,
Han hoppade förklassen i enköping och nollade och kom trea där , mot hårt motstånd, laget nollade han oxå!
andra omgången nollade han och tog hem 3e platsen även där! och nollade laget som gick i LA+5!
Lisa startade någon MSV men utgick i trekombinationen då det vart för långt för honom, men en jättebra runda förövrigt (3kombinationen var i slutet) 
Minns inte vilken placering han kom på på vilken tävling helt sådär , men han var nästa alltid felfri och placerad, någongång han kunde ha något ner men det hände inte ofta!

Sen åkte vi till Rappestad på ett meeting där Lisa och Nille startade en LB , en tävling som kom och blev deras sista , där rev dom sista hindret tror jag det var , men lisa var alldeles för stor för honom och hon insåg själv att han behövdes säljas.. men hur lätt är det och sälja det som betyder mest för en ?
Tove och frida fick rida honom på lägret vi hade och sen fick tove hoppa honom på julihoppet.
Tove och nille hoppade första dagen LD/LC felfritt , andra dagen LC felfritt och sista dagen avslutade dom med att få hem 2a platsen i deras första regionala LB tillsammans.
Men tyvär behövdes nille säljas och det var itne det lättaste , det var då ragge dök upp och vi bytte dom.
Och det var itne så att vi tog första bästa , utan lisa fick bestämma vem hon ville skulle köpa nille och ingen annan, och hon  tyckte det kändes så bra med Emma som har honom nu , så så fick det bli.
Och att ta farväl utan nille var något som tog hårt på hela familjen ,han var våran första ponny och tog oss från botten till toppen.
Men nu har nille en ny liten ryttare som han även fått massa bra resultat med och stog idag och tittade när dom red , och kan redan säga att dom utvecklats sjukt mycket sen första gången dom provred, så bättre hem till nille hade vi nog inte kunnat hittat!

Det var lite kortfattat utav nilles år och snart kommer någon utav Queen och Ragges upp!

/m

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0